З вітерцем: на Мазепи неповнолітні на скутері влетіли в автомобіль

З вітерцем: у Львові неповнолітні на скутері влетіли в автомобіль. Фото: поліція Львівщини

З вітерцем: у Львові неповнолітні на скутері влетіли в автомобіль. Фото: поліція Львівщини

Події
28 вересня 2021 10:22

У Львові внаслідок зіткнення автомобіля зі скутером двоє 17-річних хлопців опинилися у лікарні.  Аварія сталася у Шевченківському районі міста. Поліцейські проводять розслідування дорожньо-транспортної пригоди.

Аварія за участі скутера та автомобіля сталася 27 вересня, близько 12.00, на вулиці Івана Мазепи.

У Львові внаслідок зіткнення автомобіля зі скутером двоє 17-річних хлопців опинилися у лікарні. У Львові внаслідок зіткнення автомобіля зі скутером двоє 17-річних хлопців опинилися у лікарні. 

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Renault Trafik», 44-річний львів’янин, скоїв зіткнення зі скутером «Honda Dio», яким керував 17-річний місцевий мешканець.

"Внаслідок ДТП скутерист та його пасажир, 17-річний львів’янин, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані", – йдеться у повідомленні поліції. 

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події.

Додамо, що за минулу добу на автодорогах Львова та області сталися 39 дорожньо-транспортних пригод, дві з них – із потерпілими.

Нагадаємо, що біля Львова чоловік помер під власним автомобілем, намагаючись витягти його лебідкою.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах