Небезпечний Львів: грабіжники з ножем напали на чоловіка

У Львові на чоловіка напали грабіжники. Фото ілюстративне: glavcom.ua

У Львові на чоловіка напали грабіжники. Фото ілюстративне: glavcom.ua

Події
29 вересня 2021 13:10

Пізно ввечері 28 вересня жінка заявила у поліцію про напад на її сина у Львові. Вона розмовляла з ним по телефону, як хтось підійшов до нього, і зв'язок різко обірвався. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомили у поліції, близько 23:00 екіпаж отримав виклик з Волинської області. Жінка повідомила, що розмовляла з сином по телефону, він саме йшов від залізничного вокзалу у Львові вулицею Городоцькою в напрямку вулиці Виговського. Раптом вона почула, що до нього хтось підійшов та почав нецензурно висловлюватися. Зв'язок обірвався з ним.

«Поліцейські знайшли 24-річного молодого чоловіка. Він повідомив, що двоє невідомих осіб намагалися відібрати у нього мобільний телефон, а потім, погрожуючи ножем змусили віддати гроші — 1000 гривень однією купюрою та 100 гривень дрібними», — йдеться у повідомленні поліції.

Фото: поліціяФото: поліція

Зловмисниками виявилися раніше судимі за крадіжки львів'яни. Під час поверхневої перевірки в одного з них виявили грошіпотерпілого. За кілька хвилин підійшов чоловік і сказав, що саме вони чіплялися до нього і хотіли розміняти 1000 гривень по 500.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Потерпілий написав заяву. Згодом осіб супроводили у відділ поліції.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах