Запахло зимою: у Львові та області прогнозують заморозки

Найближчими днями у Львові та області прогнозують заморозки. Фото: znaj.ua

Найближчими днями у Львові та області прогнозують заморозки. Фото: znaj.ua

Події
06 жовтня 2021 15:59

Найближчими днями у Львові та області прогнозують заморозки. Температура повітря вночі опуститься до 3 градусів морозу. Читайте новини Львова за сьогодні.

Як повідомляє львівський регіональний гідрометцентр, у четвер, 7 жовтня, у Львові очікують сильні пориви вітру 15 – 20 метрів на секунду, без опадів, температура вночі 5 – 7 градусів тепла, вдень +13 – 15. На Львівщині також прогнозують пориви вітру, температура вночі 3 – 8 тепла, вдень +12 – 17 градусів.

У п’ятницю, 8 жовтня, хмарно з проясненнями. Опадів не передбачають. Вітер східний, 9 – 14 метрів на секунду. Температура вночі 0 – 5 тепла, вдень +9 – 14 градусів.

У суботу, 9 жовтня, в області знову хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер північно-східний, 7 – 12 метрів на секунду. Температура вночі від 2 градуси морозу до 3 тепла, вдень +8 – 13 тепла.

У неділю і понеділок, 10 – 11 жовтня, буде хмарно з проясненнями. Знову без опадів. Вітер східний, 5 – 10 метрів на секунду. Температура вночі від 3 градусів морозу до +2 тепла, вдень 8 – 13 тепла.

Нагадаємо, наступного тижня у Львівській області прогнозують перший сніг. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах