Бронзовий лідер: Львів увійшов до трійки найкращих міст для ведення бізнесу в Україні

Львів увійшов до трійки найкращих міст для ведення бізнесу в Україні. Фото: unsplash.com

Львів увійшов до трійки найкращих міст для ведення бізнесу в Україні. Фото: unsplash.com

Події
07 жовтня 2021 10:22

Видання Forbes Ukraine оприлюднило рейтинг найкращих міст для ведення бізнесу у 2021 році. Львів другий рік поспіль не залишає сходинку бронзового призера. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Цього року аналізували міста на основі 10 груп критеріїв. Через погіршення епідситуації в країні, у рейтингу з’явився новий критерій –  готовність міст до наступної хвилі пандемії.

Інші критерії залишилися незмінними з минулого року: прозорість міської влади, ділова активність, регіональний рейтинг Doing Business, купівельна спроможність, транспортне сполучення, безпека, освіта, міграційна привабливість та екологічна ситуація. У рейтингу оцінювали міста з населенням не менше 90 тисяч осіб.

Очолив рейтинг Київ, який піднявся з минулорічної четвертої позиції. Срібним призером стала Вінниця, а Львів посів почесне третє місце – розвитком міста задоволені 56% населення.

Львів увійшов до трійки найкращих міст для ведення бізнесу в Україні. Фото: Forbes Ukraine Львів увійшов до трійки найкращих міст для ведення бізнесу в Україні. Фото: Forbes Ukraine

Нагадаємо, Львівська політехніка увійшла в топ-25 найкращих університетів світу за двома напрямами – Co-Publications With Industrial Partners та International Joint Publications.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах