На замовлення турфірми: львівський стоматолог підробляв ПЛР-тести

У Львові турфірма видавала підроблені негативні ПЛР-тести для клієнтів. Фото: Associated Press

У Львові турфірма видавала підроблені негативні ПЛР-тести для клієнтів. Фото: Associated Press

Події
07 жовтня 2021 11:24

У Львові турфірма видавала підроблені негативні ПЛР-тести клієнтам. Виготовляв фальшиві документи стоматолог. Його і ще двох людей судитимуть. Читайте новини Львова за сьогодні.

Турфірма продавала своїм клієнтам тести на Covid-19 за 800 гривень без проведення будь-яких лабораторних досліджень. Повідомив про незаконну пропозицію фірми у правоохоронні органи один із добросовісних клієнтів. Їх викрили у липні 2021 року.

«ПЛР-тести виготовляв місцевий стоматолог, використовуючи реквізитні дані одного із львівських діагностичних центрів. Після цього він, представившись кур’єром, безпосередньо передавав їх покупцям», – повідомили 7 жовтня у Львівській обласній прокуратурі.

Трьом підозрюваним – працівнику турфірми, стоматологу та його помічниці – висунули обвинувачення. Галицька окружна прокуратура Львова передала матеріали справи до суду.

Нагадаємо, у Львові викрили шахраїв, які видавали фальшиві довідки про негативний тест на Covid-19 без проведення медичних досліджень. Документи були призначені для виїзду за кордон. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах