Гуляла з онуками: на львів'янку впав паркан "Парку динозаврів"

Гуляла з онуками: на львів'янку впав паркан "Парку динозаврів". Фото: Парк Динозаврів - Дніпро/Фейсбук (умовне)

Гуляла з онуками: на львів'янку впав паркан "Парку динозаврів". Фото: Парк Динозаврів - Дніпро/Фейсбук (умовне)

Події
08 жовтня 2021 09:30

У "Парку динозаврів" у Львові на жінку впав паркан. 61-річна львів'янка отримала важкі травми, її госпіталізували та прооперували. Втім, у майбутньому на нещасну чекає ще тривала реабілітація.  

Неприємний інцидент стався у середу, 6 жовтня, близько 12:00. За даними спільноти "Варта 1", учасники якої першими повідомили про цей випадок, 61-річна львів'янка гуляла з внуками у Парку культури, коли на неї впала одна з секцій дерев'яного паркану, яким огороджений «Парк динозаврів». Очевидці викликали швидку, жінку забрали у лікарню. 

Фото: Наталія КошкінаФото: Наталія Кошкіна

«Була така ситуація. Це все сталося через погодні умови, через сильний вітер. Одна секція паркану від сильного вітру впала. Нам дуже прикро, ми одразу викликали медиків, оплатили лікування», – розповів Zaxid.net керівник «Парк динозаврів» Василь Абрамів. Він також додав, що після інциденту парк до кінця дня закрили для відвідувачів.

Нагадаємо, що "Парк динозаврів" у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького почали облаштовувати у серпні 2021 року, працюватиме він до листопада. Тут "мешкають" близько 20 динозаврів, є зона розкопок і фотозони. Вартість дитячого квитка 100 гривень, дорослого – 150 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах