Яким він буде: у львівському парку облаштують тематичний дитмайданчик

У парку Франка в центрі Львова облаштують новий дитячий майданчик. Фото: hotelstok.pl

У парку Франка в центрі Львова облаштують новий дитячий майданчик. Фото: hotelstok.pl

Події
12 жовтня 2021 12:39

У парку Івана Франка, що у центрі Львова, облаштують новий дитячий майданчик, за мотивами мультика «Лис Микита», який знятий за твором Івана Франка. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомив заступник мера Львова з містобудування Любомир Зубач, майданчик вартістю 2,3 мільйона гривень спонсорує анонімний інвестор, який зараз також фінансує ремонт доріжок у парку.

Фото: Любомир ЗубачФото: Любомир Зубач

«Вже маємо ескіз, ще цього року виробник почне виготовляти усі потрібні фігури й елементи, на весну хочемо вже змонтувати новий майданчик на місці того, що є. Фактично, це буде кардинальне оновлення. Всі герої майданчика впізнавані, за однойменним мультфільмом «Лис Микита», що за твором Івана Франка», – написав Любомир Зубач.

Фото: Любомир ЗубачФото: Любомир Зубач

На новому дитячому майданчику буде вежа-лабіринт у вигляді замку висотою 8 метрів, а також дві менші вежі заввишки 6 і 4,5 метри, усі вони будуть з’єднані містками. На майданчику буде три рухливі мости, підвісний канатний тунель, лазанка, балансир, гойдалка-гніздо, а також фотозона – лев на троні.

Фото: Любомир ЗубачФото: Любомир Зубач

Усі конструкції будуть виготовлені з акації.

Нагадаємо, у парку імені Івана Франка облаштовують унікальний бетонний хідник із деформаційними швами. Фахівець, який нарізатиме бетонні шви, спеціально приїхав до Львова. Ремонт хідника обійдеться у 4 мільйони гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах