Довгі вихідні: Львів «тріщить» від туристів. Відео

Довгі вихідні: Львів «тріщить» від туристів. Фото: Юрій Богун.

Довгі вихідні: Львів «тріщить» від туристів. Фото: Юрій Богун.

Події
15 жовтня 2021 09:55

На вихідні, які цього тижня розпочалися ще у четвер, 14 жовтня, до Львова приїхали тисячі туристів. Цього дня відзначають одразу три свята: День захисників та захисниць України, 79-ту річницю створення УПА та День українського козацтва. П’ятницю після Покрови оголошено вихідним днем, тож загалом українці цього тижня відпочивають аж чотири дні поспіль. Незважаючи на невтішну статистику щодо коронавірусу, Львів цього вікенду «тріщить» від туристів.

Такої кількості гостей у місті Лева не було ще з літа. На площі Ринок не проштовхнутися, літні тераси, на яких у зв'язку з карантинними обмеженнями поменшало столиків, переповнені. А до кількох популярних серед туристів ресторанів навіть виникли черги

Додамо, що у переддень довгих вихідних на львівських вулицях було малолюдно, а ресторани, кав'ярні й паби у центрі — майже порожніми.

Нагадаємо також, що через погіршення епідситуації у Львові міська комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення про нові обмеження, які стосуються усіх сфер життя. Нові правила набудуть чинності з понеділка, 18 жовтня. Окрім того, з четверга, 21 жовтня, «Укрзалізниця» не пускатиме на поїзди пасажирів без щеплень або негативного тесту на коронавірус. Тож цей вікенд остання можливість потрапити до Львова "за старими правилами". 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах