Відео: у центрі Львова з’явилися довгі черги

Відео: у центрі Львова з’явилися довгі черги. Фото: Юрій Богун.

Відео: у центрі Львова з’явилися довгі черги. Фото: Юрій Богун.

Події
15 жовтня 2021 13:07

У центрі Львова почали виникани довгі черги. Щоправда, стоять у них здебільшого не львів’яни, а туристи. Люди приїхали до Львова за враженнями, зокрема й гастрономічними, тож готові годинами чекати під зачиненими дверима, аби лише поїсти омріяних ребер, чи випити настоянки. Аби хоч якось скоротати час у чеканні, туристи навіть співають пісні.

Якщо у переддень довгих вихідних на львівських вулицях було малолюдно, ресторани, кав'ярні й паби у центрі міста стояли порожніми, то вже в обідню пору 14 жовтня все змінилося. Львів «тріщить» від туристів. Аби потрапити у деякі заклади, популярні серед гостей, доводиться навіть стояти у чергах.

Так, 14 жовтня довжелезна черга утворилася перед входом у «Реберню «Під Арсеналом», що на вулиці Підвальній. Аби скоротати час у чеканні й хоч трохи розважитися, туристи навіть співали пісні.

Зазначимо, що цей заклад дуже популярний завдяки своїй головній страві – ребрам. Звісно, замовити їх можна, скориставшись доставкою, або поїхавши на Старознесенську, де готують такі ж, але велика територія і черг немає, але туристи вибирають чекання під Арсеналом.

Чимала черга вишикувалася на Покрову і перед брамою «Криївки», що на площі Ринок. Без дотримання дистанції, без масок.

Дуже людно на довгі вихідні й перед «діжками», які продають львівські настоянки. А у першій половині дня – біля входу у «Ресторацію Бачевських» на Шевській, яка славиться сніданками, які тут подають за системою «шведський стіл».

Нагадаємо, що через погіршення епідситуації у Львові міська комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення про нові обмеження, які стосуються усіх сфер життя. Правила набудуть чинності вже з понеділка, 18 жовтня. А з четверга, 21 жовтня, «Укрзалізниця» не пускатиме на поїзди пасажирів без щеплень або негативного тесту на коронавірус. Тож цей довгий вікенд остання можливість потрапити до Львова «за старими правилами».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах