Це серйозно: у Стрию декоративний собака покусав 17-річну дівчину

У Стрию декоративний собака покусав 17-річну дівчину. Фото: prikolist.club (ілюстративне)

У Стрию декоративний собака покусав 17-річну дівчину. Фото: prikolist.club (ілюстративне)

Події
26 жовтня 2021 14:20

У Стрию собака декоративної породи той-тер’єр покусав 17-річну дівчину. Місцевий суд постановив конфіскувати собаку, а його власниці доведеться заплатити 85 гривень штрафу. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як йдеться в постанові Стрийського міськрайонного суду Львівщини, ввечері 11 серпня у дворі біля магазину «Перлина» Діана Сливчук залишила свого собаку породи той-тер’єр на кличку «Рижуля» без намордника та повідка. Коли собака був без нагляду, він почав гавкати та вкусив за ногу 17-річну дівчинку, яка проходила повз, пише Zaxid.net.

Які травми отримала дівчина – у постанові суду не вказано. Враховуючи, що той-тер’єри – це маленькі собаки, зріст яких не перевищує 20-28 сантиметрів, а середня вага становить 2 кілограми, то, ймовірно, дівчина сильно не постраждала.

Суддя Василь Бораковський визнав власницю собаки Діану Сливчук винною у порушенні правил тримання собак. Її оштрафували на 85 гривень з конфіскацією собаки. Вона також має сплатити 454 гривні судового збору.

До слова, тварину має конфіскувати виконавча служба. Хоча досі після таких рішень власникам собак вдавалось уникати конфіскації тварин.

Нагадаємо, раніше Личаківський районний суд Львова розглядав справу про бійку двох декоративних собак – йоркшинського тер’єра та померанського шпіца.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах