Є відповідь: як працюватимуть львівські школи з 1 листопада

Як працюватимуть львівські школи з 1 листопада. Фото: zt.ua (умовне)

Як працюватимуть львівські школи з 1 листопада. Фото: zt.ua (умовне)

Події
26 жовтня 2021 17:49

Вже з понеділка, 1 листопада, усі львівські школи перейдуть на дистанційне навчання. Очно продовжать працювати лише дитячі садки. Про це під час брифінгу повідомив мер Львова Андрій Садовий. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За словами міського голови, з понеділка, 1 листопада, усі школярі переходять на дистанційне навчання. Таке рішення прийняли на засіданні комісії.

Крім того, через стрімкий ріст хворих на коронавірус, завтра, 27 жовтня, державна комісія з питань ТЕБ і НС планує віднести Львівську область до «червоної зони» карантину.

«Також ми очікуємо, що завтра має бути рішення урядової комісії про переведення Львова у червону зону, напрацьовуємо протоколи, це вимусить нас кардинально змінити ситуацію в місті. Якщо ми цього не зробимо, то медична система буде перевантажена», - зазначив під час брифінгу мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, через погіршення епідситуації у Львові міська комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення про нові обмеження, які стосуються усіх сфер життя. Нові правила набули чинності минулого понеділка, 18 жовтня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах