Робота у Львові: кого шукать працедавці і скільки платять

Кого шукать працедавці і скільки платять. Фото: unsplash.com/Marten Bjork (ілюстративне)

Кого шукать працедавці і скільки платять. Фото: unsplash.com/Marten Bjork (ілюстративне)

Події
27 жовтня 2021 14:01

Львівський міський центр зайнятості опублікував перелік актуальних вакансій кінця жовтня 2021 року. Так, у Львові сьогодні шукають бухгалтерів, кондитерів та інших спеціалістів. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Торговий представник

Компанія, яка займається гуртовою торгівлею фармацевтичними товарами, запрошує на постійну роботу торгового представника. В обов’язки працівника входитиме просування продукції компанії, напрацювання клієнтської бази, робота з торговельними мережами і лікарняними установами, а також моніторинг діяльності конкурентів. Серед вимог до кандидата на цю посаду – знання конкурентного середовища та водійські права категорії B. За таку роботу пропонують заробітну плату від 10 000 гривень, також обіцяють відшкодовувати витрати на транспорт.

Асистент вихователя у дитсадок

Дошкільний навчальний заклад у Шевченківському районі Львова у пошуках асистента вихователя. Майбутньому працівнику потрібно буде сприяти розвитку дітей з особливими освітніми потребами, стимулювати розвиток їхньої соціальної активності, розкривати їхні таланти та здібності, а також залучаючи цих дітей до участі в різних заходах та розробляти навчально-виховні програми. На цю посаду обов’язкова вища педагогічна чи психологічна освіта, бажаний досвід роботи. П’ятиденний робочий графік, заробітна плата – від 6 000 гривень.

Фахівець з публічних закупівель

У Личаківський район Львова компанії, яка надає послуги  у сфері охорони здоров’я, терміново потрібен фахівець з публічних закупівель. В обов’язки працівника входитиме складання річного плану закупівель, ведення  документації конкурсних торгів, звіт про результати проведення процедури закупівлі тощо. Серед вимог – знання законів, вміння розроблення  річного  плану та кошторису, вища економічна освіта. П’ятиденний робочий графік, заробітна плата – від 6 000 гривень.

Бухгалтер

Компанія у Франківському районі, яка займається проведенням електромонтажних робіт, в пошуках бухгалтера. Основними обов’язками буде ведення первинної документації, нарахування заробітної плати, облік основних засобів, облік розрахунків з постачальниками, клієнтами, облік банківських операцій,  відображення та контроль ПДВ-кредиту та ПДВ тощо. Серед вимог – володіння  програми 1С8-8.3 , Клієнт-Банк, Ехсеl, знання фінансового, податкового та управлінського обліку. Досвід в будівельній організації для кандидата буде перевагою. П’ятиденний робочий графік, заробітна плата – від 15 000 гривень.

Начальник виробництва

У селі Сокільники компанія, яка спеціалізується на виробництві та продажу  меблевої фурнітури, запрошує на постійну роботу начальника виробництва. Майбутньому працівнику потрібно буде контролювати виробничий процес, забезпечувати своєчасність заявок у відділ постачання, вести робочу документацію. Серед вимог – досвід роботи на деревообробних підприємствах, вміння працювати в офісних програмах, а також досвід роботи з конструкторською документацією. П’ятиденний робочий графік, заробітна плата – від 15 000 гривень.

Кондитер

У Шевченківському районі Львова у компанію, яка займається виробництвом борошняних та кондитерських виробів, потрібен кондитер. Майбутній працівник виготовлятиме торти та печиво, формуватиме та декоруватиме кондитерські вироби, а також пакуватиме тістечка. Для цієї посади потрібні знання рецептури і технології виготовлення кондитерських виробів, а також способу монтажу малюнка. Позмінний робочий графік, заробітна плата – від 12 000 гривень. Є програма навчання для новачків, до місця праці є трансфер.

Бухгалтер

Компанія у Франківському районі, яка спеціалізується на торгівлі меблевою фурнітурою і торговельним обладнанням, в пошуках бухгалтера. Відповідно, основними обов’язками буде робота з первинною документацією, робота з он-лайн банкінгом, нарахування та виплата заробітної плати, ведення обліку ПДВ, організація бухгалтерського та податкового обліку тощо. На цю посаду потрібні вміння працювати у MS Office, 1C 8.3, M.E.Doc/FREDO, а також знання загальної системи оподаткування. П’ятиденний робочий графік, заробітна плата – від 12 000 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах