Є робота: шукають п'ятьох директорів для львівських профучилищ

Є робота: шукають п'ятьох директорів для львівських професійних училищ. Фото: unsplash.com

Є робота: шукають п'ятьох директорів для львівських професійних училищ. Фото: unsplash.com

Події
01 листопада 2021 14:58

У Львові шукають директорів вищих професійних училищ. Львівська міська рада оголосила конкурси на п'ять посад. Охочих просять приносити необхідні документи у мерію.

Так, керівників шукають для Вищого професійного училища №20 Львова, Міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту та будівництва, Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, Львівського вищого професійного училища інформаційно-комп’ютерних технологій і Ставропігійського вищого професійне училища. Окрім того, завтра оголосять конкурс на посаду керівника Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти, художнього моделювання і дизайну.

«Є вимога законодавства про те, що всі нові керівники освітніх закладів повинні обиратись на посади на конкурсних засадах. Нам важливі професійність, фаховість та ініціативність кандидатів, адже нові директори – це нові ідеї та подальший розвиток. Просимо всіх бути активними та подавати свої пропозиції», – розповів виконувач обов'язків директора департаменту гуманітарної політики Євген Бойко.

Нагадаємо, що Львівський міський центр зайнятості опублікував перелік актуальних вакансій кінця жовтня 2021 року. Так, у Львові сьогодні шукають бухгалтерів, кондитерів та інших спеціалістів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах