Погана звичка: у львів'янки конфіскували Lexus ЕS 250 за регулярну п’яну їзду

У львів'янки конфіскували Lexus ЕS 250 за регулярну п’яну їзду. Фото: facebook.com/coralclublwow

У львів'янки конфіскували Lexus ЕS 250 за регулярну п’яну їзду. Фото: facebook.com/coralclublwow

Події
01 листопада 2021 15:38

Залізничний районний суд Львова визнав винною львівську підприємицю Олену Кухаренко, яка втретє протягом року сіла за кермо п’яною. Жінку оштрафували на 51 тисячу гривень, позбавили водійських прав на 10 років, а її  авто Lexus ЕS 250 конфіскують в дохід держави. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Так, 7 травня цього року на вулиці Патона у Львові автомобіль 43-річної керівниці компанії «Royal Club Academy» Олени Кухаренко зупинили патрульні. Жінка перебувала за кермом нетверезою. У присутності свідків вона відмовилась від перевірки на стан сп’яніння, пише Zaxid.net.

Це вже втретє підприємицю затримали п’яною за кермом. Вона вже була позбавлена водійських прав рішенням суду, тож патрульні склали на неї протокол за нетверезе водіння та постанову за керування автомобілем без водійських прав.

Суддя Галина Пилип’юк визнала Олену Кухаренко винною у нетверезому водінні та оштрафувала на 51 тисячу гривень з позбавленням водійських прав на 10 років. Автомобіль Lexus ЕS 250, яким керувала жінка, конфіскують в дохід держави.

Крім того, справу про водіння без прав суд розглядав окремо. Олена Кухаренко була позбавлення водійських прав за рішенням суду, тож їй загрожувало ще 20,4 тисяч гривень штрафу, але вона скасувала цей штраф у суді. Жінка заявила, що була пасажиркою, а не водійкою Lexus. Патрульні не надали суду доказів, які б це спростовували, тому справу закрили.

Нагадаємо, у центрі Львова зупинили Lexus із дуже п'яною регіональною директоркою «А-Банку» Юлією Турик. Інцидент стався 16 жовтня 2020 року. Жінці запропонували перевірку на драгері, результат якого шокував навіть досвідчених патрульних.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах