Говорять синоптики: якою буде погода у Львові у новорічну ніч 2022

Говорять синоптики: якою буде погода у Львові у новорічну ніч 2022. Фото: vezha.ua.

Говорять синоптики: якою буде погода у Львові у новорічну ніч 2022. Фото: vezha.ua.

Події
15 листопада 2021 11:28

Хоча до головної ночі року ще півтора місяця, втім, синоптики вже зробили прогноз погоди у Львові на Новий рік 2022. Так, буде по-зимовому холодно, але снігу чекати не варто. Хіба що у Новорічну ніч станеться диво. 

Останні кілька днів осені та перший місяць зими у Львові будуть холодними, та з початку грудня можливе різке похолодання -10 °С.

Завідувачка відділу кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Національної академії наук Вазіра Мартазінова зазначила, що наступне різке зниження температури слід чекати перед Новим роком. 

На запитання про те, чи буде у Новорічну ніч сніг, синопткиня відповіла, що ні. Так, у Новорічну ніч 2022 буде прохолодно, але не сніжною. 

"Температурний режим буде дуже позитивний, високий до Нового року. І всі опади будуть проходити у вигляді дощу та мокрого снігу. Тому виходить, що сніговий покрив не встигне лягти. Але перші дні січня будуть з великим похолоданням", – розповіла Вазіра Мартазінова під час пресконференції в інформаційному агенстві Укрінформ.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах