Приїхали на гастролі: артистів відомого львівського оркестру обікрали в Нідерландах

Артистів відомого львівського оркестру обікрали в Нідерландах. Фото: facebook.com/insolviv

Артистів відомого львівського оркестру обікрали в Нідерландах. Фото: facebook.com/insolviv

Події
16 листопада 2021 11:53

В Нідерландах обікрали артистів відомого львівського оркестру «ІNSO-Львів», які приїхали на гастролі. З автобуса викрали музичні інструменти і навіть костюмні штани. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили на сторінці оркестру у Facebook, викрали три інструменти: гобой, англійський ріжок і трубу. Також злодії прихопили особисті речі і навіть костюмні штани музикантів.

«Друзі, з нами трапилась неприємна ситуація в Ротердамі в de Doelen , до якого ми приїхали сьогодні грати концерт. Попереду в нас ще 11 концертів. Звертаємось до наших земляків, а також до музикантів в оркестрах в Нідерландах: якщо до вас звернуться з пропозицією купити ці інструменти,  повідомте нам, будь ласка», - йдеться в повідомленні.

Так, у львівських музикантів викрали такі музичні інструменти: Fossati Artist (серійний номер - 13526) English Horn, Bach Stradsvarius 43 model trumpet, Marigaus 901 (серійний номер - 16863) oboe.

До слова, академічний симфонічний оркестр «ІNSO-Львів» (International Symphony Orchestra) Львівської національної філармонії заснований в 1998 році. «ІNSO-Львів» гастролює не лише країнами Європи, також виступав на сценах Китаю, Колумбії та Єгипту. Оркестр співпрацює з всесвітньо відомими музикантами та диригентами.

Нагадаємо, навесні в центрі Львова побили вуличних музикантів та розтрощили інструменти. Конфлікт виник через виконання пісень російською мовою.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах