Львівське подружжя на антикварному авто вирушить на ралі у Монте-Карло

Львівське подружжя на антикварному авто вирушить на ралі у Монте-Карло

Львівське подружжя на антикварному авто вирушить на ралі у Монте-Карло Фото: facebook.com/evgeny.kraws.1

Події
18 листопада 2021 16:00

Подружжя зі Львова, фотокореспондент Євгеній Кравс та його дружина Світлана, на антикварному «запорожці» візьмуть участь у «Ралі Монте-Карло Класик» у 2022 році.

Так, за кермом раритетного ЗАЗ-965 1967 року випуску буде Світлана. Другим членом екіпажу стане чоловік Світлани Євген Кравс. Автомобіль візьме участь у змаганнях під №410. Для команди з України – це дебют на вказаних змаганнях.

«Дуже втішна новина прийшла з Монте-Карло. Львівський сімейний екіпаж на антикварному "Горбатому Запорожці" ЗАЗ-965 у січні -лютому 2022 року пройшов усю процедуру дозвільних допусків та у складі української команди прийме участь у "Ралі Монте-Карло Класик" під стартовим номером 410. Трішки напрягає, що я буду лише штурманом, а за кермом дружина - Світлана. Мені вже трішки страшно: попереду - нічна виснажлива гонка гірськькими перевалами Провансу і серпантини Монте-Карло», - написав фотокореспондент Євгеній Кравс.

До слова, «Rallye Monte-Carlo» — це перегони, засновані в 1911 році. Їх організовує Королівський автомобільний клуб Монако, який також проводить і Гран-прі Формули-1. З 1927 року у змаганнях беруть участь і жінки. На ралі з'їдуться сотні автомобілістів. Світлана Кравс – це не єдиний представник України на змаганнях. Крім неї в заїзді планують взяти участь ще чотири українські гонщики з різних міст.

Львівське подружжя на антикварному авто вирушить на ралі у Монте-КарлоЛьвівське подружжя на антикварному авто вирушить на ралі у Монте-Карло Фото: facebook.com/evgeny.kraws.1

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах