Бізнесмена з Еквадору оштрафували за п’яну їзду в центрі Львова

Бізнесмена з Еквадору оштрафували за п’яну їзду в центрі Львова. Фото: facebook.com/Anthony Balseca

Бізнесмена з Еквадору оштрафували за п’яну їзду в центрі Львова. Фото: facebook.com/Anthony Balseca

Події
18 листопада 2021 18:08

У Львові на 17 тисяч гривень оштрафували бізнесмена з Еквадору та футбольного скаута Антоніо Балсеку, якого впіймали нетверезим за кермом автомобіля Tesla в центрі міста.

Як йдеться в постанові Галицького районного суду, Антоніо Балсеку затримали п’яним за кермом в центрі Львова 12 вересня о 4:50. Чоловік керував автомобілем Tesla Model S на площі Міцкевича. Результат перевірки на драгері показав результат 0,58% проміле, що втричі перевищує норму, пише Zaxid.net.

Антоніо Балсека не прийшов на розгляд протоколу про порушення у суд, хоч його кілька разів викликали. Суддя Галицького райсуду Наталія Зубачик розглядала цю справу без нього.

Суд визнав водія Tesla винним у нетверезому керуванні автомобілем. Йому призначили 17 000 гривень штрафу. Оскільки в чоловіка немає водійського посвідчення, суд не зміг його вилучити.

На сторінці Антоніо Балсеки в Instagram сказано, що він є співвласником бару «Latinder Bar» в центрі Львова та займається виробництвом арахісової пасти. Окрім того, чоловік є футбольним скаутом – шукає гравців для футбольних команд, у тому числі львівському ФК «Рух». Він вже тривалий час живе у Львові.

Нагадаємо, Залізничний районний суд Львова визнав винною львівську підприємицю Олену Кухаренко, яка втретє протягом року сіла за кермо п’яною. Жінку оштрафували на 51 тисячу гривень, позбавили водійських прав на 10 років, а її  авто Lexus ЕS 250 конфіскують в дохід держави.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах