Двох львів'ян затримали за пограбування квартири

Двох львів'ян затримали за пограбування квартири

Двох львів'ян затримали за пограбування квартири Фото: unsplash.com (ілюстративне)

Події
19 листопада 2021 12:37

Правоохоронці затримали двох львів’ян, яких підозрюють у пограбуванні квартири в Золочівському районі. За скоєне чоловікам загрожує від 3 до 6 років в’язниці.

 Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, до правоохоронців звернувся мешканець селища Красне Золочівського району, якому невідомі обікрали його квартиру.

«Невідомі особи, підібравши ключі до вхідних дверей, проникли до помешкання та викрали гроші, техніку, ювелірні вироби, а  також інші цінні речі. Проведеними заходами оперативники невдовзі встановили особи зловмисників, причетних до скоєння злочину, - двох львів’ян віком 40 та 49 років», - йдеться в повідомленні поліції.

Під час обшуків у помешканні, яке зловмисники винаймали у селищі Красне, поліцейські виявили та вилучили викрадені з квартири заявника речі – ювелірні вироби, техніку та гроші. Також правоохоронці виявили відмички, заготовки ключів та вилучили автомобіль, яким пересувалися зловмисники.

Двох львів'ян затримали за пограбування квартириДвох львів'ян затримали за пограбування квартири Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Двох львів'ян затримали за пограбування квартириДвох львів'ян затримали за пограбування квартири Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Обох чоловіків затримали. Суд обрав затриманим запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі повідомили затриманим про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло. За скоєне львів’янам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Львові викрили серійних злодіїв, які обкрадали квартири львів’ян. Усіх трьох затримали по гарячих слідах.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах