Стало відомо, кого вбила і протягнула кілька кілометрів маршрутка у Львові

Стало відомо, кого вбила і протягнула кілька кілометрів маршрутка у Львові

Стало відомо, кого вбила і протягнула кілька кілометрів маршрутка у Львові Фото: Katedra Lwowska

Події
21 листопада 2021 09:54

Напередодні зранку, 20 листопада, в центрі Львова водій маршрутки збив двох жінок. Одна з потерпілих зачепилася за кузов автобуса, який протягнув її ще кілька кілометрів. Стало відомо, кого збила насмерть маршрутка.

Як повідомили на Фейсбук-сторінці Katedra Lwowska, загиблою є монахиня Латинського катедрального собору Львова Ольга Дуплеца, яка працювала на парафіяльній кухні плебанії.

Дві монахині зі Згромадження Сестер Францішканки Родина Марії йшли зранку на святу месу до Львівської Латинської Катедри, коли на пішохідному переході по вулиці Дорошенка – проспекті Свободи їх збила маршрутка. 48-річна настоятелька сестра Ольга, яку маршрутка ще протягнула кілька кілометрів аж до кінцевої зупинки, від отриманих травм загинула. А 67-річну сестру Галину госпіталізували з розбитою головою до лікарні.

Нагадаємо, смертельна ДТП сталась близько 6:00 20 листопада на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи у Львові.

«Водій маршрутного таксі №138 марки «БАЗ», 47-річний мешканець Львова, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, здійснив наїзд на двох львів'янок віком 48 та 67  років, які рухалися  пішохідним переходом. Водій, не зупиняючись, поїхав з місця ДТП», - повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах