Через помилку при будівництві дороги у ДТП біля Рівного загинув 30-річний львів'янин

Через помилку при будівництві дороги у ДТП біля Рівного загинув 30-річний львів'янин

Через помилку при будівництві дороги у ДТП біля Рівного загинув 30-річний львів'янин Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region/

Події
22 листопада 2021 12:13

У ніч неділі, 21 листопада, на автодорозі Київ-Чоп у Рівненському районі автомобіль злетів у кювет і перекинувся. Водія викинуло з автівки на дорогу, від отриманих травм 30-річний львів’янин загинув. Смертельна ДТП сталась близько 3:45 біля села Грушвиця.

«30-річний водій автомобіля «Renault Kоleos», рухаючись із Рівного у напрямку Дубно, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини ліворуч та злетів у кювет, де кросовер перекинувся», - повідомили у пресслужбі поліції Рівненської області.

Внаслідок автопригоди водій, 30-річний львів’янин, випав зі салону транспорту на дорогу. Від отриманих травм нещасний загинув.

У пасажирки автомобіля, 30-річної жительки села Тараканів Дубенського району, медики попередньо діагностували перелом руки та закриту черепно-мозкову травму. Її госпіталізували до лікарні.

За  фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, правоохоронці розпочали досудове розслідування.

Через помилку при будівництві дороги у ДТП біля Рівного загинув 30-річний львів'янинЧерез помилку при будівництві дороги у ДТП біля Рівного загинув 30-річний львів'янин Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region/

До слова, ділянку дороги біля села Грушвиці вважають аварійно небезпечним місцем. Як раніше розповідав начальник відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції області Сергій Коханюк «Суспільному», головна причина аварій на трасі біля Грушвиці — це перевищення швидкості. Однак у місці, де дві смуги руху переходять в одну, під час будівництва дороги клин відгону влаштували неправильно. За словами Сергія Коханюка, цю ділянку дороги прийняли в експлуатацію без поліції, хоча вона наполягала, що ділянку збудовано не у відповідності з проектом. Мовляв, саме тут виник стик між фірмами, які будували, і ні одна, ні інша не доробили ділянку, як належить. У результаті виникло місце концентрації ДТП, у яких гинуть люди.

Нагадаємо, 20 листопада у Львові п’яний водій «Hyundai Accent» намагався втекти від поліцейських, а натомість – розбив власну автівку. Тож уникнути відповідальності не вдалось.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах