Біля Львова водій під час втечі розбив два поліцейські автомобілі

Біля Львова водій під час втечі розбив два поліцейські автомобілі

Біля Львова водій під час втечі розбив два поліцейські автомобілі Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
23 листопада 2021 09:18

Біля Львова 35-річний водій під час втечі від поліцейських розбив два службові автомобілі та травмував патрульних. Його таки затримали, тепер чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, напередодні, 22 листопада, близько 2:15 по автодорозі між містом Городок і селом Бартатів Львівського району правоохоронці помітили автомобіль «Рено Дастер», водій якого порушив Правила дорожнього руху.

«Незважаючи на неодноразові вимоги поліцейських про зупинку, порушник збільшив швидкість і почав утікати, створюючи аварійні ситуації та наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху. У результаті зловмисник пошкодив два службові автомобілі, внаслідок чого четверо співробітників поліції отримали тілесні ушкодження», - йдеться в повідомленні.

Патрульні зупинили водія-втікача на околиці села Стоянці Яворівського району. Порушником виявився 35-річний мешканець Яворівського району. Пройти освідчення на стан алкогольного сп’яніння він відмовився.

Біля Львова водій під час втечі розбив два поліцейські автомобіліБіля Львова водій під час втечі розбив два поліцейські автомобілі Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. За скоєне чоловіку загрожує до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 20 листопада у Львові п’яний водій «Hyundai Accent» намагався втекти від поліцейських, а натомість – розбив власну автівку. Тож уникнути відповідальності не вдалось.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах