Розбив два поліцейські автомобілі та втік: винуватцем ДТП біля Львова виявився місцевий депутат

Водієм, який біля Львова розбив два поліцейські автомобілі, виявився місцевий депутат

Водієм, який біля Львова розбив два поліцейські автомобілі, виявився місцевий депутат Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
23 листопада 2021 14:49

Біля Львова 35-річний водій, втікаючи від патрульних, розбив два службові автомобілі та травмував патрульних. Ним виявився 35-річний депутат Мостиської міськради на Львівщині та місцевий фермер Роман Хомік.

Аварія сталася 22 листопада близько 2:15 на автодорозі між містом Городок і селом Бартатів Львівського району. Автомобіль Renault Duster порушив правила дорожнього руху і почав утікати від птрульних, створюючи аварійні ситуації. Водій пошкодив два автомобілі поліції, внаслідок чого постраждали четверо правоохоронців.

Водієм, який біля Львова розбив два поліцейські автомобілі, виявився місцевий депутатВодієм, який біля Львова розбив два поліцейські автомобілі, виявився місцевий депутат Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Коли автомобіль втікача наздогнали біля села Стоянці, водій відмовився пройти тест на стан алкогольного сп’яніння.

Як повідомляє ZAXID.NET, за кермом Renault Duster був 35-річний депутат Мостиської міськради, директор місцевого фермерського господарства «Стоянцівське» Роман Хомік. Він обраний депутатом у Мостиськах від партії «Сила і честь» – був першим номером у списку. Фермерське господарство займається рослинництвом та свинарством.

Водієм, який біля Львова розбив два поліцейські автомобілі, виявився місцевий депутатВодієм, який біля Львова розбив два поліцейські автомобілі, виявився місцевий депутат Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Йому загрожує кримінальна відповідальність за умисні тілесні ушкодження правоохоронцям (ч. 2 ст. 245 ККУ). Якщо його вину доведуть, він може отримати п’ять років обмеження або позбавлення волі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах