У Львові пішов перший сніг (відео)

У Львові пішов перший сніг (відео)

У Львові пішов перший сніг (відео) Фото: lvov-info.livejournal.com

Події
24 листопада 2021 09:21

У вівторок, 23 листопада, у Львові пішов перший сніг. Багато львів'ян із цього приводу взяли у руки фотоапарати та смартфони, аби зняти давно небачене природнє явище на фото та відео. 

Перший снігопад у Львові був не сильним. Зважаючи на доволі високу температуру повітря, сніг падав на землю й одразу танув. Втім, зима показала, що настає її час. 

Цього ж дня сніжило й у інших містах України. Так, мешканці міста Хмельницького теж опублікували у мережі вечірнє відео того, як падає сніг.

Як видно з відео, до білосніжної ковдри на землі, дахах і деревах ще далеко, але мільйони сніжинок кружляють у повітрі, нагадуючи, що осені вже час поступатися.

Найбільше снігу 23 листопада випало у Києві. На вулиці з цього приводу виїхало 173 одиниці снігоприбиральної техніки. Для боротьби з ожеледицею у хід пустили сіль, піщано-соляну суміш і хлориди.

Додамо, що синоптики зробили прогноз погоди у Львові на Новий рік 2022. Так, буде по-зимовому холодно, але снігу чекати не варто. Хіба що у Новорічну ніч станеться диво. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах