Львівська область залишається у «червоній зоні» карантину

Львівська область поки що не покидатиме «червону зону» карантину

Львівська область поки що не покидатиме «червону зону» карантину Фото: IStock

Події
25 листопада 2021 14:23

Львівська область поки що не покидатиме «червону зону» карантину. Таке рішення прийняли на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як повідомив під час брифінгу директор регіонального департаменту охорони здоров'я Орест Чемерис, деколи є зниження показників захворюваності, проте статистика свідчить, що зараз вкрай важливо дотримуватися карантинних обмежень і нарощувати темпи вакцинації.

«У вівторок було засідання комісії ТЕБ та НС. І з огляду на те, що у нас визначається позитивна тенденція, відповідні показники, які у нас дозволяють вийти з червоної зони, ми на прохання адміністрації вирішили поки що утримувати на території червоний рівень епідситуації до більш стабільної ситуації», — сказав він.

За словами Ореста Чемериса, перед новорічно-різдвяними святами мобільність людей буде активнішою, тому можна очікувати збільшення кількості інфікованих.

Коли Львівщина може залишити червону зону чиновник не зазначив.

Нагадаємо, 22 листопада під час брифінгу міністр охорони здоров’я Віктор Ляшков повідомив, що за карантинними індикаторами Луганська і Львівська область виходять із "червоного" рівня епіднебезпеки.

Додамо, що в Україні посилили обмеження для регіонів у «жовтій» карантинній зоні, а також скоротили термін дії «жовтого» COVID-сертифікату.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах