У Червонограді 34-річний чоловік до смерті побив батька

У Червонограді 34-річний чоловік до смерті побив батька

У Червонограді 34-річний чоловік до смерті побив батька Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
26 листопада 2021 11:45

У Червонограді 34-річний чоловік до смерті побив батька. Трагедія сталася 24 листопада у квартирі одного з будинків на вулиці Грушевського.

Як повідомили у поліції Львівщини, близько 14:50 про загибель чоловіка до поліції заявили медики. Вони виявили місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті. На тілі 65-річного місцевого мешканця експерти виявили численні тілесні ушкодження.

Поліцейські встановили, що до вбивства причетний 34-річний син загиблого. Напередодні, 23 листопада, близько 20:00 між ним та загиблим виник конфлікт, під час якого підозрюваний завдав батькові удари по голові. Коли чоловік втратив рівновагу та впав на підлогу, син наніс йому ще декілька ударів ногою в ділянку голови, спричинивши смертельні травми. Після цього ліг спати.

Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Слідчі повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

У Червонограді 34-річний чоловік до смерті побив батькаУ Червонограді 34-річний чоловік до смерті побив батька Фото: facebook.com/MVS.LVIV

За даними видання Червоноград.City, вбитим є колишній головний редактор місцевої газети «Гірник» Володимир Зінченко.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах