З Домівки врятованих тварин у Львові втекла чорнобурка

З Домівки врятованих тварин у Львові втекла чорнобурка

З Домівки врятованих тварин у Львові втекла чорнобурка Фото: live.staticflickr.com

Події
28 листопада 2021 10:30

З Домівки врятованих тварин у Львові втекла чорнобурка. Неприємний інцидент стався у четвер, 25 листопада. Багатогодинні спроби впіймати втікачку не дали результату. Про це повідомив Домівки врятованих тварин Орест Залипський.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

"З нашого центру втекла чорнобурка. Усю ніч і день ми намагались впіймати її, вона нікуди далеко не йде, а блукає парком "Знесіння", і прилеглими дворами. Хочемо всіх поінформувати, що тварина повністю безпечна, вакцинована, не агресивна (викуплена з хутряної ферми)", – розповів Орест Залипський.

На щастя, втікачку вдалося розшукати та впіймати. У Домівку врятованих тварин зателефонував львів'янин, повідомивши, що чорнобурка забігла у двір на вулиці Ніщинського.

"Ми одразу поїхали туди, і вже в дворі ми за нею трохи пробігали, та все-таки впіймали. Дякуємо пану Ростиславу, який пильнував її до нашого приїзду", – сказав зоозахисник. 

Додамо, що наприкінці листопада 2020 року львівські зоозахисники викупили з хутряної ферми 13 чорнобурок. Завдяки фінансовій допомозі небайдужих львів’ян, тварин вдалось врятувати буквально «з-під ножа».

З Домівки врятованих тварин у Львові втекла чорнобуркаЗ Домівки врятованих тварин у Львові втекла чорнобурка Фото: facebook.com/Домівка Врятованих Тварин

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах