У Львові затримали банду за грабежі та наркобізнес в Європі (фото, відео)

У Львові затримали банду за грабежі та наркобізнес в Європі

У Львові затримали банду за грабежі та наркобізнес в Європі Фото: facebook.com/ssu.lviv

Події
30 листопада 2021 11:47

Працівники Служби безпеки України викрили у Львові банду злочинців, які викрадали гроші в громадян Європи, грабували банківські термінали і торгували наркотиками. За попередніми підрахунками, збитки від діяльності групи становлять мільйони євро.

Як повідомили у пресслужбі Управління Служби безпеки України у Львівській області, банда діяла протягом двох років і складалася з 11 осіб.

«Їхній останній злочин зафіксовано на території Королівства Нідерланди. Там вони вкладали украдені гроші в наркобізнес. Зокрема, організували трансфер «ротердамського» кокаїну для реалізації в Україні. Передача здійснювалась партіями по півкілограма. Окрім кокаїну зловмисники торгували й іншими наркотичними засобами. Одна «реалізація» зловмисників приносила їм близько 500 тис. євро «доходів», - йдеться в повідомленні.

Оперативники затримали злочинців «на гарячому» у Львові – під час продажу 200 грам кокаїну вартістю 500 тисяч гривень. У Львівській, Одеській та Волинській областях вже провели 19 обшуків, під час яких вилучили наркотики на 1,3 мільйони гривень, зброю та понад півмільйона гривень.

У Львові затримали банду за грабежі та наркобізнес в ЄвропіУ Львові затримали банду за грабежі та наркобізнес в Європі Фото: facebook.com/ssu.lviv

Трьом учасникам групи повідомили про підозру за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Також вирішують питання щодо оголошення ще й інших підозр. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, львівські поліцейські затримали  банду, яка грабувала заробітчан. Злодії знаходили своїх жертв на автовокзалі, тоді пропонували алкогольні напої, куди підсипали сильнодіючі препарати, після цього грабували.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах