Через хуртовину 1 грудня у Львові оголошено штормове попередження

Через хуртовину 1 грудня у Львові оголошено штормове попередження

Через хуртовину 1 грудня у Львові оголошено штормове попередження Фото: inlviv.in.ua

Події
30 листопада 2021 16:07

Синоптики оголосили у Львові на завтра, 1 грудня, штормове попередження. У місті прогнозують сильний вітер і хуртовину, а на дорогах – ожеледицю. Львів'янам, за можливості, радять залишатися вдома. 

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що у середу, 1 грудня, у Львові очікуються пориви південно-західного вітру 15 – 20 м/с, хуртовина, на дорогах ожеледиця. 

Зазначимо, що ще минулого тижня всі комунальні підприємства, що задіяні у прибиранні доріг у Львові, переведені в режим цілодобового чергування. За необхідності, техніка готова виїхати для посипання протиожеледними матеріалами магістральних вулиць, підйомів, мостів у будь-який час.

«Місто повністю готове до зимового періоду. До роботи готові 137 одиниць комунальної техніки», – розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець.

До слова, в разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Читайте також:

Скільки коштує відкопати автомобіль зі снігу у Львові

У Львові чоловік, ховаючись від поліцейських, закопав себе у сніг

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах