У Львові зник 26-річний Ігор Кравець, який знущався над тваринами (фото)

У Львові зник 26-річний Ігор Кравець, який знущався над тваринами

У Львові зник 26-річний Ігор Кравець, який знущався над тваринами Фото: facebook.com/Сніжана Кравець

Події
02 грудня 2021 14:56

Львівські волонтери розшукують безвісти зниклого 26-річного Кравця Ігоря, який раніше знущався над тваринами. Про це повідомили у пошуково-рятувальній волонтерській асоціації «Sarva».

Відомо, що Кравець Ігор 1 грудня цього року вийшов з дому у Львові. До тепер його місцеперебування невідоме.

До слова, у листопаді цього року львівська поліція відкрила кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами на подружжя Сніжани та Ігоря Кравців. У пари неформалі вилучили близько 20 тварин у важкому стані: голодні, зневоднені, а у котів ще й переламані хвости. Одна собака під час надання допомоги все ж померла.

Подружжя бере собак і котів із вулиці та морить голодом. Волонтери думали, що молода пара просто не має, чим годувати тварин, і періодично приносили їм кашу для собак та обрізки м’яса. Та згодом з’ясувалось, що Сніжана та Ігор самі їли цю кашу, а тварин не годували і навіть не давали їм води.

У Львові зник 26-річний Ігор Кравець, який знущався над тваринамиУ Львові зник 26-річний Ігор Кравець, який знущався над тваринами Фото: facebook.com/Спільнота Собачників Львова

Дружина зниклого Сніжана Кравець на своїй сторінці у соціальній мережі уточнила, що чоловік зник ввечері 1 грудня після сімейної сварки. У нього вимкнений телефон.

Прикмети зниклого: середнього зросту, худорлявої тілобудови, рожеве волосся. Був одягнений у рожевий комбінезон, світло-коричневий піджак, темно-синю шапку.

У Львові зник 26-річний Ігор Кравець, який знущався над тваринамиУ Львові зник 26-річний Ігор Кравець, який знущався над тваринами Фото: facebook.com/SarvaUa

Усіх, хто має інформацію про місцеперебування зниклого, просять повідомити за номерами телефонів 0 800 310 911 або 102.

Нагадаємо, у Львові розшукують безвісти зниклого 31-річного Лопушанського Миколу, який 27 листопада вийшов з дому та досі не повернувся.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах