Суд покарав організаторів веб-порностудій у Львові

Львівський суд виніс вирок організаторам веб-порностудій

Львівський суд виніс вирок організаторам веб-порностудій Фото: pexels.com

Події
02 грудня 2021 15:18

У Львові відбувся суд над організаторами та учасниками злочинної групи, які створили кілька веб-порностудій в орендованих квартирах міста.

Як вказано у матеріалах справи, 2018 році мешканець Львова разом з приятелем з Донецька створили порностудії в орендованих квартирах у Львові. Чоловіки знайшли кількох дівчат-моделей, адміністраторів, а також закупили веб-камери та іншу техніку, необхідну для роботи порностудії. Загалом у злочинну групу входило семеро людей – це мешканці Львова, Донецька, Києва та Тернополя, пише zaxid.net.

У квартирах, які знімали в оренду, моделі реєструвались на спеціальних сайтах, де у режимі онлайн спілкувались з клієнтами. Дівчата оголювались перед клієнтами, показували їм статеві органи та виконували їхні бажання. Вони навіть мали графік, за яким позмінно виходили на «роботу».

Гроші за послуги учасники злочинної групи отримували через PayPal, а потім знімали готівку і ділили між усіма учасниками. Загалом кожен з них заробляв 300-500 доларів на місяць.

29 листопада 2021 року Личаківський районний суд розглянув цю справу і виніс вироки усім сімом учасникам угрупування. Усі вони визнали свою провину і просили їх суворо не карати. Зрештою, суддя Роман Грицко визнав організаторів порностудій винними у розповсюдженні порнографії, однак призначив всім умовні терміни на 1-3 роки. Це означає, що вони будуть на волі, однак якщо упродовж іспитового терміну вони знову будуть порушувати закон, то отримають реальний термін у тюрмі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах