Віце-президента федерації боксу Львова оштрафували за їзду під наркотиками

Віце-президента федерації боксу Львова оштрафували за їзду під наркотиками

Віце-президента федерації боксу Львова оштрафували за їзду під наркотиками Фото: facebook.com/Володимир Липський

Події
03 грудня 2021 12:08

Віце-президента федерації боксу Львова Володимира Липського визнали винним у їзді під наркотиками. Чоловіка на рік позбавили водійських прав та оштрафували на 17 тисяч гривень.

Як йдеться у постанові Жовківського районного суду Львівщини, вночі 15 квітня Володимира Липського зупинили за кермом Renault Scеnic на вулиці Шевченка у Дублянах з ознаками наркотичного сп’яніння – тремтіння пальців рук, зіниці ока не реагують на світло, поведінка, яка не відповідає обстановці. Він відмовився пройти перевірку в медзакладі і на нього склали протокол про нетверезе водіння, пише Zaxid.net.

У суді Володимир Липський не визнав свою провину. Він підтвердив, що вночі 15 квітня у Дублянах його зупинили поліцейські. Причиною зупинки було те, що він їхав з вимкненим дальнім світлом фар. Патрульні помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння, зокрема тремтіння пальців рук, але Володимир Липський сказав, що «це може бути професійне, оскільки він займається боксом».

За словами Володимира Липського, він просив пройти перевірку у ближчому медзакладі, бо він не розумів «для чого їхати так далеко». Проте «після 40 хв розмови із працівниками поліції, він все-таки сказав, що до м. Львів на вул. Кульпарківську на огляд не поїде». У протоколі чоловік зазначив, що у той день вживав заспокійливий препарат «Біфрен».

Зважаючи на відео з нагрудних камер поліцейських та протокол, суддя Мар'яна Олещук визнала Володимира Липського винним у нетверезому водінні та оштрафувала на 17 тисяч гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом року.

Зазначимо, Володимир Липський був президентом федерації боксу Львова із 2013 року до 2019 року. Після обрання на цю посаду Андрія Котельника, став першим віце-президентом.

Нагадаємо, у Львові на 17 тисяч гривень оштрафували та позбавили водійських прав на один рік священика храму святого Климентія Папи Юрія Чорнія, якого впіймали нетверезим за кермом автомобіля Renault Scenic.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах