Львівського священика оштрафували за п'яну їзду

Львівського священика оштрафували за п'яну їзду

Львівського священика оштрафували за п'яну їзду Фото: news.mspravka.info (ілюстративне)

Події
24 листопада 2021 13:30

У Львові на 17 тисяч гривень оштрафували та позбавили водійських прав на один рік священика храму святого Климентія Папи Юрія Чорнія, якого впіймали нетверезим за кермом автомобіля Renault Scenic.

Як йдеться в постанові Франківського районного суду, священослужителя храму святого Климентія Папи (УГКЦ) Юрія Чорнія за кермом автомобіля зупинили патрульні 9 травня, які запідозрили, що водій перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Перевірка на алкотестері це підтвердила – 0,92 проміле алкоголю, пише Zaxid.net.

На судове засідання 37-річний Юрій Чорній не прийшов. Його адвокат просив закриту справу, «оскільки матеріали протоколу не містять жодних належним чином підтверджуючих доказів про вчинення особою вказаного правопорушення».

Суддя Степан Дзеньдзюра визнав винним Юрія Чорнія у нетверезому водінні. Це, зокрема, підтверджує протокол про адмінправопорушення, результати тесту та відеозапис, який долучений до матеріалів справи, а також свідчення самого священика, який у розмові з патрульними визнав, що вживав під час літургії сухе вино, розбавлене водою. Жодного іншого алкоголю у той день, за словами священика, він не вживав.

Львівського священика оштрафували за п'яну їздуЛьвівського священика оштрафували за п'яну їзду Фото: zaxid.net

Так, суддя наклав штраф на священика у 17 тисяч гривень і на один рік позбавив його водійський прав.

Нагадаємо, у Львові на 17 тисяч гривень оштрафували бізнесмена з Еквадору та футбольного скаута Антоніо Балсеку, якого впіймали нетверезим за кермом автомобіля Tesla в центрі міста.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах