Новорічний стіл 2022: що приготувати для зустрічі року Тигра

Новорічний стіл 2022: що приготувати для зустрічі року Тигра

Новорічний стіл 2022: що приготувати для зустрічі року Тигра Фото: unsplash.com

Події
30 грудня 2021 14:13

Новорічний стіл 2022 – тема, над якою задумуються господині та господарі ще задовго до головної ночі року. 2022-й буде роком Тигра. За словами експертів, на новорічному столі повинні бути страви, якими можна догодити не лише гостям, але й цій тварині.

Розповідаємо про те, що приготувати на Новий 2022 рік, аби Тигр був прихильним, а отже й рік успішним.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Де і з ким найкраще зустрічати 2022 рік

Тигр – родич кішки, який також любить комфорт і все домашнє, тому зустрічати Новий рік найкраще у сімейному колі, уникаючи незнайомців і гучних вечірок.

Прикрашаючи ялинку та оселю, слід використовувати натуральні теплі кольори (помаранчевий, жовтий, золотий). Пледи, подушки, ліхтарики, свічки – все те що створює відчуття затишку вдома, ідеально підійде для декорування оселі для зустрічі Тигра.

Що обов'язково має бути на новорічному столі

Новорічний стіл 2022: що приготувати для зустрічі року ТиграНоворічний стіл 2022: що приготувати для зустрічі року Тигра Фото: unsplash.com

Тигр — хижак, тому м'ясних страв, якщо є така можливість, краще приготувати побільше. І не важливо, що це буде — свинина, яловичина, курка, індик чи кролик, головне, аби не напівфабрикати, і не фаст-фуд. Ну хто годує таким хижака?! Їжа повинна бути якісна, смачна, але проста.

Салати та канапки для зустрічі 2022-го року готувати треба теж із натуральних продуктів. Забудьте про крабові палички, копчені мідії, консервовані кальмари та гриби. Краще нехай страв на столі буде менше, але вони будуть приготовані з натуральних продуктів і максимально корисними. Тому, окрім м'яса, з інгредієнтів для новорічної трапези найкраще віддати перевагу свіжим овочам і фруктам.

Що приготувати на десерт

Новорічний стіл 2022: що приготувати для зустрічі року ТиграНоворічний стіл 2022: що приготувати для зустрічі року Тигра Фото: unsplash.com

Щодо вже згаданих фруктів, то це чудовий варіант для десерту у Новорічну ніч. Адже попоївши м'ясця, салатів і канапок, навряд чи ваші близькі захочуть ще торту. Тигру неодмінно сподобаються і славнозвісні мандари, і банани, і хурма. 

Напої для новорічного столу 2022

Щодо напоїв на столі у Новий рік, то побажання Тигра просте: натуральність. Якщо сік, то саме сік, а не "нектар", чи "соковмісний продукт". Якщо вино, то хороше, якісне, якщо коньяк, то найкращий. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах