У львівському аеропорту відкриють магазин Duty Free міжнародної мережі Heinemann

У львівському аеропорту відкриють магазин міжнародної мережі Heinemann Duty Free

У львівському аеропорту відкриють магазин міжнародної мережі Heinemann Duty Free Фото: dfnionline.com

Події
07 грудня 2021 13:54

У львівському аеропорту відкриють магазин міжнародної мережі Heinemann Duty Free. В Україні магазини компанії працюють в аеропортах Києва та Одеси.

На платформі Prozorro провели електронний аукціон, щоб визначити нового орендаря приміщення під Duty Free. В аукціоні взяли участь вісім компаній, у тому числі і колишній багаторічний орендар, повідомляє zaxid.net.

Йдеться про приміщення загальною площею 860 метрів квадратних на третьому поверсі аеропорту. До 2021 року там працював магазин під брендом Baltona Duty Free компанії «Флемінго дьюті фрі Україна». Влітку договір про оренду закінчився.

Стартова вартість оренди цього приміщення становила 355,4 тисяч гривень на місяць – це сума, яку раніше платив попередній орендар. Цього разу компанія запропонувала 2,5 мільйони гривень на місяць. Однак учасники аукціону поставили ще вищі суми, і переможцем стала компанія, яка підвищила стартову ціну у понад 10 разів.

Так, компанія BF&GH Travel Retail Limite запропонувала 4,3 тисячі гривень за один квадратний метр в місяць. Договір про оренду підпишуть на 5 років. Гроші за оренду площ в аеропорту отримує на свій рахунок Фонд державного майна, а ще частину перераховують на рахунок аеропорту.

Компанія BF&GH Travel Retail Limited вже 11 років є оператором одного зі світових лідерів ринку Duty Free Travel retail - Gebr. Heinemann в Україні. Компанія Gebr. Heinemann заснована у 1979 році, є одним із лідерів світового ринку та працює у 200 міжнародних аеропортах. В Україні магазини компанії працюють в обидвох аеропортах Києва та в Одесі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах