Поліцейські знайшли Марію Дергабузову у Стрию

Поліцейські знайшли Марію Дергабузову у Стрию

Поліцейські знайшли Марію Дергабузову у Стрию Фото: facebook.com/Євгенія Левіт

Події
08 грудня 2021 12:30

Сьогодні, 8 грудня, зниклу безвісти Марію Дергабузову знайшли правоохоронці. Вона перебувала в одному з готелів у Стрию. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Жінка жива та не неушкоджена, протиправних дій щодо неї скоєно не було.

Поліцейські знайшли Марію Дергабузову у СтриюПоліцейські знайшли Марію Дергабузову у Стрию Фото: facebook.com/Євгенія Левіт

Нагадаємо, 34-річна Марія Дергабузова зникла 2 грудня на прогулянці із своїм собакою. Песик сам повернувся додому. Жінку розшукували всім містом. А днями її зафіксували камери спостереження у Трускавці та Стрию

«Так що, найімовірніше, людина собі просто подорожує. Оскільки, Марія проживала одна, то навряд чи вона мала б сповіщати про своє пересування сусідів. Перед друзями теж не завжди звітують. У жінки є сестра за кордоном, яка присилає їй гроші. Ось на ці гроші Марія і мандрує», — написала Віка Балицька на своїй сторінці у Фейсбук.

Сестра Марії Дергабузової Катерина розповіла поліцейським, нібито жінка має деякі проблеми, які пов'язані із психічним здоров'ям. Відомо, що вона отримує пенсію по інвалідності та допомогу від родини. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах