Зниклу безвісти Марію Дергабузову знайшли на Львівщині

Зниклу безвісти Марію Дергабузову знайшли живою на Львівщині

Зниклу безвісти Марію Дергабузову знайшли живою на Львівщині Фото: facebook.com/mali.lvov

Події
07 грудня 2021 13:09

Зниклу безвісти Марію Дергабузову знайшли живою на Львівщині. Її зафіксували камери спостереження у Трускавці та Стрию.

За інформацією львівської журналістки Вікторії Балицької з посиланням на керівника Сихівського відділу поліції Івана Іваночка, в неділю, 5 грудня, в обідню пору Марія знімала гроші зі своєї картки у банкоматі в Трускавці. Банкомат облаштований відеокамерою, тому поліції вдалося з’ясувати по фото і відео, що це вона. Потім жінку зафіксували камери в Стрию.

«Так що, найімовірніше, людина собі просто подорожує. Оскільки, Марія проживала одна, то навряд чи вона мала б сповіщати про своє пересування сусідів. Перед друзями теж не завжди звітують. У жінки є сестра за кордоном, яка присилає їй гроші. Ось на ці гроші Марія і мандрує», — написала Віка Балицька на своїй сторінці у Фейсбук.

Сестра Марії Дергабузової Катерина розповіла поліцейським, нібито жінка має деякі проблеми, які пов'язані із психічним здоров'ям. Відомо, що вона отримує пенсію по інвалідності та допомогу від родини. 

«По суті поліція навіть не має підстав підходити до цієї жінки на вулиці і щось втирати, не те що запрошувати її кудись в відділок чи насильно повертати додому. Це повнолітня особа з власною волею. Хіба що Марія буде в стані безпорадності та в небезпеці. Але сподіваємося, в неї все гаразд», — написала журналістка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах