На Самбірщині 40-річний чоловік вбив вагітну дружину і перерізав собі горло

На Самбірщині 40-річний чоловік вбив вагітну дружину і перерізав собі горло

На Самбірщині 40-річний чоловік вбив вагітну дружину і перерізав собі горло Фото: cdn.crello.com (умовне)

Події
10 грудня 2021 13:13

На Самбірщині 40-річний чоловік зарізав вагітну дружину, а тоді – спробував накласти на себе руки. Свідком смертельного конфлікту стала 10-річна дочка подружжя.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, 10 грудня близько 7:50 до правоохоронців надійшов виклик про конфлікт, який стався між чоловіком і дружиною. За словами заявника, під час конфлікту могла постраждати жінка.

На місці події поліцейські виявили мертвою 31-річну вагітну мешканку одного з сіл Самбірського району. Її 40-річного чоловіка з раною шиї госпіталізували.

«Під час конфлікту чоловік кілька разів вдарив дружину ножем, спричинивши їй смертельні поранення, після чого намагався перерізати собі горло. Також встановлено, що у цей час в будинку перебувала 10-річна донька подружжя. Перелякана дівчинка втекла до бабусі з дідусем та розповіла їм про те, що відбувається вдома, а вони,  своєю чергою, повідомили про подію поліцейським», - йдеться в повідомленні.

На Самбірщині 40-річний чоловік вбив вагітну дружину і перерізав собі горлоНа Самбірщині 40-річний чоловік вбив вагітну дружину і перерізав собі горло Фото: facebook.com/MVS.LVIV

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. За скоєне чоловіку загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, під час конфлікту на Львівщині 22-річний чоловік вдарив ножем у груди свого гостя. Потерпілого госпіталізували, а нападнику за скоєне «світить» в’язниця.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах