У Львові педофіл у жіночому одязі проник у шкільний туалет і намагався розбестити дитину (фото, відео)

У Львові педофіл у жіночому одязі проник у шкільний туалет і намагався розбестити дитину

У Львові педофіл у жіночому одязі проник у шкільний туалет і намагався розбестити дитину Фото: facebook.com/Kh Gr

Події
21 грудня 2021 12:15

В одній із шкіл Львова переодягнений жінкою чоловік зайшов до шкільного туалету й намагався розбестити другокласницю. Вчителька, помітивши тривалу відсутність дитини, як вийшла до вбиральні, поспішила на допомогу. Батьки вже написали заяву у поліцію. Правоохоронці просять допомогти розшукати педофіла. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Інцидент стався у львівській школі №43, що на вулиці Масарика, минулого тижня. Втім, відео з камери спостереження опублікували лише сьогодні, 21 грудня. Також стало відомо, що випадки проникнення невідомих у школи Львова не є поодинокими. 

Відео, опубліковане користувачем Kh Gr у спільноті "Голоско".

"Обережно! 43 школа, вул. Масарика", – йдеться у повідомленні.

Проник до шкільного туалету, скориставшись відсутністю охоронця

Як повідомляють батьки школярів, невідомий чоловік зайшов у школу в жіночому вбранні, скориставшись відсутністю охоронця.

У приміщенні він попрямував до жіночої вбиральні, де зустрів другокласницю. Дитині він відрекомендувався лікаркою та наказав роздягнутися.  

Оскільки дитина тривалий час була відсутня на уроці, за нею в туалет вийшла вчителька. Помітивши її, чоловік злякався, штовхнув жінку та вибіг зі школи. Чи встиг невідомий завдати шкоди дитині – невідомо.

Прикмети львівського педофіла

Чоловік був вдягнений у червону куртку, джинси та жіночі чоботи. Щоб замаскувати обличчя, чоловік одягнув окуляри та закрив обличчя чорною маскою.

У Львові педофіл у жіночому одязі проник у шкільний туалет і намагався розбестити дитинуУ Львові педофіл у жіночому одязі проник у шкільний туалет і намагався розбестити дитину Фото: facebook.com/Kh Gr

У Львові педофіл у жіночому одязі проник у шкільний туалет і намагався розбестити дитинуУ Львові педофіл у жіночому одязі проник у шкільний туалет і намагався розбестити дитину Фото: facebook.com/Kh Gr

Невідомий намагався проникнути мінімум у ще дві львівські школи

У міській раді Львова повідомили, що невідомий чоловік намагався проникнути у дві міські школи, але не уточнюють, у які саме. 

«Міські управління освіти та культури виявили факти проникнення невідомої особи в дві львівські школи. Також зафіксовано інциденти між учнями шкіл та цією людиною. Усі відеоматеріали управління надали правоохоронним органам та Ювенальній превенції у Львівській області», – повідомили у мерії.

Поліція відкрила кримінальну справу.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах