У Звенигороді 34-чоловік чоловік зарізав сусіда й зімітував падіння зі сходів

У Звенигороді 34-чоловік чоловік зарізав сусіда й зімітував падіння зі сходів

У Звенигороді 34-чоловік чоловік зарізав сусіда й зімітував падіння зі сходів Фото: terminovo.te.ua

Події
21 грудня 2021 12:39

У селі Звенигород, що на Львівщині, 34-річний чоловік зарізав сусіда у нього вдома. А поліцейським нападник заявив, що загиблий впав зі сходів. Правоохоронці викрили брехню і затримали чоловіка.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 20 грудня на оперативні лінію «102» надійшло повідомлення про смерть мешканця села Звенигород. За словами заявника, чоловік впав у власному будинку зі сходів.

На місці правоохоронці виявили тіло 57-річного господаря будинку з ознаками насильницької смерті – чисельними ножовими пораненнями в ділянці грудей.

«У той день в гостях у загиблого перебував його односельчанин. Близько 20.00 між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість кілька разів вдарив господаря ножем в груди, завдавши йому тілесних ушкоджень, які, як в подальшому встановили медики, стали причиною смерті. Переконавшись, що чоловік помер, гість повідомив про це у поліцію, вигадавши історію з падінням», - йдеться в повідомленні.

Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває

Вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Самбірщині 40-річний чоловік зарізав вагітну дружину, а тоді – спробував накласти на себе руки. Свідком смертельного конфлікту стала 10-річна дочка подружжя.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах