Керівники кількох львівських підприємств і компаній отримали догани за неприбраний сніг

Керівники кількох львівських підприємств і компаній отримали догани за неприбраний сніг

Керівники кількох львівських підприємств і компаній отримали догани за неприбраний сніг Фото: ubr.ua

Події
24 грудня 2021 15:28

За несвоєчасне прибирання міста від снігу у Львові оголошено догани. Їх отримали керівники житлових відділів усіх районів міста, керівники шляхово-ремонтних підприємств і кількох управляючих компаній, які неякісно справилися з прибиранням територій, які є у їх компетенції. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

За словами заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, за результатами аналізу нічного прибирання міста від наслідків снігопаду оголошено 16 доган.

«Зранку відбулось засідання штабу щодо прибирання міста, підвели підсумки щодо прибирання вночі. У зв’язку з тим, що робота не повною мірою була якісно організована оголошено 16 доган: шістьом керівникам житлових відділів усіх районів, всім чотирьом керівникам шляхово-ремонтних підприємств міста, а також директорам тих управляючих компаній, які неякісно справилися з прибиранням територій, які є у їх компетенції», – сказала Ірина Маруняк.

Також чиновниця висловила надію, що ці заходи дисциплінарного впливу мотивуватимуть більш відповідально ставитись до своїх посадових обов’язків.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах