Біля Львова чоловік застрелив собаку та погрожував зробити те ж саме з її власницею

Біля Львова чоловік застрелив собаку та погрожував зробити те ж саме з її власницею

Біля Львова чоловік застрелив собаку та погрожував зробити те ж саме з її власницею Фото: pixnio.com

Події
28 грудня 2021 09:28

У полі між селами Зашків та Зарудці п'яний чоловік застрелив собаку та погрожував зробити те ж саме з її власницею. Інцидент стався у неділю, 26 грудня. Поліція проводить перевірку. 

Про жорстоке вбивство собаки повідомила донька власниці тварини Софія Ладус. За словами жінки, вона з мамою та домашнім собакою вийшли гуляти у поле між селами. Коли відійшли далеко від сільських хат, відпустили тварину, аби побігала. Але згодом до них долучився чоловік з рушницею, який здійснив два постріли.

«Зі сторони, звідки пролунав постріл, було чути скавчання собаки. Ми побачили чоловіка зі зброєю, який почав тікати», – розповіла Zaxid.net власниця тварини Галина Ладус.

За кілька хвилин Галині Ладус удалось наздогнати чоловіка зі зброєю, після чого він навів рушницю на її обличчя й забрав лише тоді, коли вона почала кричати.

Біля Львова чоловік застрелив собаку та погрожував зробити те ж саме з її власницею фото 1Біля Львова чоловік застрелив собаку та погрожував зробити те ж саме з її власницею фото 1

«Ми викликали поліцію й попросили його показати, де саме він застрелив собаку. Він спершу опирався, але згодом показав тіло собаки, воно було все в крові. Коли приїхала поліція, у чоловіка не вилучили зброю, а лише під тиском людей, які збіглися на наш крик, посадили його в машину і кудись відвезли», – додала Галина Ладус.

За словами Галини Ладус, чоловік зі зброєю був нетверезим і його часто бачили у обох селах у такому стані з рушницею. Донька постраждалої на своїй сторінці у Facebook також оприлюднила фото посвідчення власника зброї. Судячи з фото, чоловіка звуть Юрій Юрій й дозвіл на користування зброєю він отримав у Львівському районному управлінні поліції.

Біля Львова чоловік застрелив собаку та погрожував зробити те ж саме з її власницею фото 2 1Біля Львова чоловік застрелив собаку та погрожував зробити те ж саме з її власницею фото 2

Поліція проводить перевірку за фактом інциденту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах