У Червонограді 17-річний хлопець за кермом «БМВ» влетів у маршрутку

Неповнолітній водій вчинив ДТП з маршруткою в Червонограді

Неповнолітній водій вчинив ДТП з маршруткою в Червонограді Фото: lv.npu.gov.ua

Події
30 грудня 2021 10:49

У Червонограді 17-річний хлопець за кермом «БМВ» вчинив ДТП із місцевою маршруткою. Внаслідок аварії постраждали неповнолітній водій та пасажирка автобуса. Інцидент стався 29 грудня о 18:45 на вулиці Львівській у Червонограді.

«Водій автомобіля «БМВ», 17-річний місцевий житель, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автобусом «БАЗ», яким керував 43-річний мешканець Сокаля. Окрім того встановлено, що водій легковика ніколи не отримував водійського посвідчення», - повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.  

Неповнолітній водій вчинив ДТП з маршруткою в ЧервоноградіНеповнолітній водій вчинив ДТП з маршруткою в Червонограді Фото: lv.npu.gov.ua

Внаслідок інциденту 17-річний водій та 41-річна пасажирка автобуса, місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження. Їх доставили до лікарні.

Неповнолітній водій вчинив ДТП з маршруткою в ЧервоноградіНеповнолітній водій вчинив ДТП з маршруткою в Червонограді Фото: lv.npu.gov.ua

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю ДТП загрожує до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 29 грудня до львівської дитячої клінічної лікарні Першого територіального медичного об’єднання доправили гелікоптером 16-річну дівчину, яка постраждала в ДТП з п’яним водієм. Пацієнтка в комі, її стан важкий.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах