Львівського таксиста оштрафували за п'яне водіння на 17 тисяч гривень

Львівського таксиста оштрафували за п'яне водіння на 17 тисяч гривень

Львівського таксиста оштрафували за п'яне водіння на 17 тисяч гривень Фото: yaustal.com (умовне)

Події
30 грудня 2021 17:33

Львівського таксиста Петра Належитого визнали винним у нетверезому водінні. Чоловіка керував автівкою із перевищеною у 12 разів нормою алкоголю в крові. За це водія таксі позбавили водійських прав на рік та оштрафували на 17 тисяч гривень.

Як йдеться у постанові Шевченківського районного суду Львова, чоловіка затримали 8 листопада на заправці «ОККО», що на вулиці Шевченка, 366 у Львові. Він керував автівкою «Renault Logan» та мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на алкотестері показала 2,41 проміле алкоголю – допустима норма перевищена у 12 разів. Однак Петро Належитий не погодився з результатом перевірки, тому його відвезли до медзакладу, де ще раз підтвердили, що водій п’яний, пише Zaxid.net.

У суді водій таксі заперечив свою провину і заявив, що не перебував за кермом автомобіля.

Суддя Павло Едер визнав Петра Належитого винним у нетверезому водінні та оштрафував його на 17 тисяч гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом року.

Нагадаємо, львівський суд покарав водія таксі Bolt, який розпилив в обличчя 14-річної пасажирки газовий балончик. Водію Павлові Єграшіну присудили до 200 годин громадських робіт та зобов’язали виплатити дівчині 10 тисяч гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах