У середині січня у Львівській області прогнозують сильний мороз

У середині січня у Львівській області прогнозують сильний мороз

У середині січня у Львівській області прогнозують сильний мороз Фото: Shutterstock

Події
11 сiчня 2022 09:44

Протягом тижня у Львові та області прогнозують сильні похолодання. Синоптики передбачають морози до -15 градусів. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Сьогодні, 11 січня, у Львові істотних опадів не прогнозують. Вдень позначки термометрів опустяться до 2-4 градусів морозу, а вночі – до -6 градусів. Вітер становитиме 5-10 метрів на секунду.

У середу, 12 січня, опадів також не передбачають. Втім синоптики прогнозують значне похолодання – до 5-7 градусів морозу вдень та до 9-11 градусів – вночі. Вітер – 5-10 метрів на секунду.

У четвер, 13 січня, істотних опадів не передбачається. Вдень температура повітря становитиме близько 0 градусів. Вночі погода буде, як напередодні: до 9-11 градусів морозу. На цю добу вже посилиться вітер: до 7-12 метрів на секунду.

П'ятниця, 14 січня, Львівщині подарує снігу. Уже морози відпустять і настане потепління: від 2 градусів тепла удень до 3 градусів морозу уночі. Швидкість вітру сягатиме 5-10 метрів на секунду.

У суботу, 15 січня, у Львівській області знову сніжитиме. Температура повітря удень становитиме до 2 градусів тепла, уночі – до 3 градусів морозу. Вітер також буде 5-10 метрів на секунду.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах