У Трускавці на власному подвір'ї зарізали чоловіка

У Трускавці на власному подвір'ї зарізали чоловіка

У Трускавці на власному подвір'ї зарізали чоловіка Фото: cdn (умовне)

Події
14 сiчня 2022 11:59

На власному подвір’ї у Трускавці зарізали чоловіка. Свідком летального інциденту стала донька загиблого. У вбивстві підозрюють його підлеглого, який водночас був сусідом. Відомо, що між чоловіка більше року тривав конфлікт. І ось сварка завершилась вбивством.

Інцидент стався на різдвяні свята у Трускавці. Пізно ввечері сусіди почули дивний шум, після чого донька 51-річного чоловіка почала на всю вулицю кричати і благати про допомогу, пише fakty.com.

Як згодом з’ясували правоохоронці, у день трагедії 30-річний сусід підійшов до будинку та навмисне жбурнув у вікно каміння. Коли власник оселі вийшов на вулицю, між сусідами почалася суперечка, і вже за кілька хвилин чоловік зайшов на подвір’я кривдника.

В розпалі суперечки 30-річний чоловік проштрикнув ножем 51-річного сусіда. За інформацією медиків, на тілі чоловіка було виявлено два ножові поранення прямо у серце. Він помер буквально за 15 секунд.

Відомо, що 51-річний чоловік був заступником керівника місцевого водоканалу, а сусід був його підлеглим, звичайним робітником. Війна між сусідами почалася більше року тому, однак рідні чоловіків відмовляються називати причини. Зазначають лише, що конфлікт не стосувався роботи, це були особисті неприязні відносини.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Суд обрав запобіжний захід 30-річному чоловікові – тримання під вартою без права внесення застави. Якщо вину доведуть, то йому загрожує до 15 років в’язниці.

Нагадаємо, у селі Звенигород, що на Львівщині, 34-річний чоловік зарізав сусіда у нього вдома. А поліцейським нападник заявив, що загиблий впав зі сходів. Правоохоронці викрили брехню і затримали чоловіка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах