Львів’янин простежив за п’яним водієм, який втік із місця ДТП, і здав його поліції

Львів’янин простежив за п’яним водієм, який втік із місця ДТП, і здав його поліції

Львів’янин простежив за п’яним водієм, який втік із місця ДТП, і здав його поліції Фото: golos.ua (умовне)

Події
17 сiчня 2022 14:44

Близько опівночі 17 січня п’яний водій за кермом «Volkswagen Jetta» вчинив ДТП по вулиці Патона у Львові і втік. Небайдужий львів’янин повідомив про інцидент в поліцію та простежив за втікачем.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, на вулиці Патона водій «Volkswagen Jetta» в'їхав в припаркований автомобіль «Mitsubishi Outlander» і поїхав далі. Заявник поїхав за порушником на проспекті Шевченка в напрямку вулиці Івана Франка.

Тут патрульні й зупинили водія-втікача. У 34-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на пристрої Drager це підтвердила — результат 1,82 проміле.

Львів’янин простежив за п’яним водієм, який втік з місця ДТПЛьвів’янин простежив за п’яним водієм, який втік з місця ДТП Фото: facebook.com/lvivpolice

На львів'янина склали три протоколи: за ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Нагадаємо, у місті Комарно Львівського району водій автомобіля «Dacia Logan» насмерть переїхав 31-річного пішохода, який лежав на дорозі. Летальна ДТП сталась сьогодні вночі, 17 січня, близько 0:05.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах