У львів'янина конфіскували автомобіль за їзду п'яним і під накотиками

У львів'янина конфіскували автомобіль за їзду під алкоголем і накотиками

У львів'янина конфіскували автомобіль за їзду під алкоголем і накотиками Фото: wikipedia.org/Rudolf Stricker

Події
18 сiчня 2022 14:58

У Львові суд конфіскував автомобіль Opel Astra у водія, якого протягом року тричі затримували за керомом у нетверезому стані. Також його оштрафували та позбавили водійських прав на 10 років за їзду під наркотиками.

У постанові суду йдеться, що у вересні 2021 року Богдана Купльовського затримали на вулиці Джерельній за кермом автомобіля Chevrolet Aveo з явними ознаками наркотичного сп’яніння. У нього були завужені зіниці і порушена координація рухів. Проходити перевірку на стан сп’яніння він відмовився, повідомляє zaxid.net.

Це був третій випадок протягом року, коли Богдана Купльовського затримали нетверезим за кермом. У суді на розгляд справи він не з’явився.

Згідно з інформацією у постанові суду, Купльовський є фізичною особою підприємцем. На платформі Vkursi Pro вказано, що він займається організацією будівництва.

Суддя визнав Богдана Купльовського винним у нетверезому водінні та оштрафував його на 51 тисячу гривень. Його також позбавили водійських прав на 10 років та конфіскували авто Opel Astra. Купльовського затримували за кермом іншого автомобіля,  але суд вилучив саме цей, оскільки воно належить порушнику.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах