У Львові анонім "замінував" банк з вимогою відмінити масковий режим

У Львові анонім "замінував" банк з вимогою відмінити масковий режим

У Львові анонім "замінував" банк з вимогою відмінити масковий режим Фото: create.vista.com

Події
19 сiчня 2022 09:46

У вівторок, 18 січня, анонім повідомив про замінування відділення банку у Львові з вимогою відмінити режим носіння масок.

Близько 17:40 та повторно, близько 20:30, на телефон Головного управління Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення про замінування приміщень «ПриватБанку» у Львові. Анонім вимагав відмінити режим носіння масок.

«За результатами перевірки приміщення АТ КБ «ПриватБанку» на вул. Липинського, 13а, вибухового пристрою не виявлено. У зв’язку з тим, що приміщення інших відділень були зачинені та перебували під охороною, на письмове звернення керівництва АТ КБ «ПриватБанку» у м. Львові, їх перевірка не здійснювалася», — повідомили у Депатраменті з питань цивільного захисту.

Правохоронці встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення.

Нагадаємо, 17 січня анонім повідомив про замінування Технологічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка», що на проспекті Святого Івана Павла II у Львові. Студентів, викладачів та персонал евакуювали. Наступного дня надійшло повідомлення про замінування ліцею №93, що у Сихівському районі Львова. Тоді також провели евакуацію.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах