Міністр охорони здоров'я заявив про необхідність локдауну в Івано-Франківській області

Міністр охорони здоров'я заявив про необхідність локдауну в Івано-Франківській області

Міністр охорони здоров'я заявив про необхідність локдауну в Івано-Франківській області Фото: obs.in.ua

Події
20 сiчня 2022 13:18

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив про необхідність локдауну на Прикарпатті. В Івано-Франківській області другий день поспіль фіксують рекорд випадків коронавірусу за добу. З початку пандемії в області захворіли понад 139 тисяч людей.

За словами Ляшка, Івано-Франківська область першою наблизилася до переходу в «червону» зону карантину, оскільки тут є критичними рівень госпіталізацій та динаміка рівня госпіталізацій. Медики другий день поспіль фіксують на Прикарпатті рекордну кількість нових хворих – за 19 січня виявили 2777 випадків Covid-19, що є найбільшою кількістю від початку пандемії.

МОЗ уже ініціювало процес переведення Прикарпаття в «червону» зону карантину. «Міністерство охорони здоров'я вже направило подання про розгляд на державній комісії ТЕБ та НС «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Область вже перевищує три індикаторні показники визначені в постанові про адаптивний карантин», – заявив під час брифінгу 20 січня Віктор Ляшко. Він уточнив, що Івано-Франківська область першою наблизилася до червоного рівня епіднебезпеки.

За інформацією прес-служби Івано-Франківської ОДА, 19 січня, на території області виявили 2777 нових випадків коронавірусу. Одужало 492 осіб та зареєстровано 5 летальних випадки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах